Premier League

Betting på Premier League - Världens bästa fotbollsliga

Det finns ingen fotbollsliga i världen som är bättre än Premier League. Här de 20 bästa lagen i England upp om ligatiteln i världens bästa fotbollsliga. Premier League-lagen har överlägset mest pengar och tittar vi på UEFAs ranking är Premier League etta. Detta har också fått konsekvensen att det är den liga med absolut bäst förutsättningar när det kommer till odds och betting. För det finns ingen liga i idrottsvärlden som har fler marknader och bättre alternativ vad gäller bettande än vad som är fallet med Premier League.

20 lag gör upp ligatiteln

Det är totalt 20 lag som gör upp om ligatiteln varje säsong. Men det finns mer att spela om än bara ligaguldet. De fyra lag som kvalificerar sig topp 4 får nämligen spela i Champions Leagues gruppspel kommande säsong och därför är dessa platser extra åtråvärda. De tre lag som slutar sist i tabellen blir relegerade och åker ur Premier League och får istället spela i Championship kommande säsong. 

Säsongen börjar i augusti och pågår till maj. De 20 lagen ställs mot varandra hemma och borta vilket innebär att varje lag spelar totalt 38 omgångar. Samtidigt som Premier League spelas avgörs också de två inhemska cuperna EFL Cup och FA-cupen. Den sistnämnda är världens äldsta fotbollscup som har en stor status i landet. 

betting på premier league

Massor av odds att upptäcka på Premier League

Det finns massor av odds och fotbollsbetting att ta del av på Premier League. Man brukar dela upp bettingen på PL i tre olika kategorier. Det handlar om långtidsspel som du lägger innan säsongen startar. Dessutom finns det odds inför samtliga matcher. Du har också live odds om du föredrar en mer actionfylld upplevelse.

Långtidsspel inför säsongen

Den som önskar kan lägga långtidsspel inför säsongen. Då spelar du på hur du tror att det kommer att gå under säsongens gång. Du kan exempelvis lägga ett bet på det lag du tror vinner hela serien eller laget som du tror kommer att sluta topp 4 och nå Champions League. Det finns också odds på lagen som du tror blir bäst i en stad eller region. Betta på vem som blir bäst i London, Liverpool i Manchester och många andra städer.

Individuella marknader är också ett alternativ. Betta på vem som vinner skytteligan, gör flest assist eller flest poäng totalt. Det finns helt enkelt många odds att upptäcka inför säsongsstart. Framförallt på Premier League som är världens mest populära liga. 

Pre match odds på alla matcher   

Självklart finns det också pre match odds på alla matcher i Premier League. Du kan betta på samtliga matcher från omgång 1- 38 och det brukar finnas flera hundra marknader tillgängliga. Inte sällan är det fler än 500 marknader tillgängliga på matcherna i Premier League. 

Betta på vem som vinner matchen eller hur många mål det blir totalt. Du kan också lägga odds på vem du tror vinner första halvlek, vilken eller vilka spelare som gör mål och mycket mer. Korrekt resultat, antal hörnor och handicap är andra alternativ. Innan du ska betta på en match i Premier League kan du också ta hjälp av statistik för att underlätta i din betting. 

Live betting för mest action

Det finns inget spelbolag som har live stream på Premier League. Däremot har samtliga spelbolag som erbjuder odds och betting givetvis bra förutsättningar för live betting på brittisk fotboll. Med live odds får du en riktigt spektakulär spelupplevelse och kan på så sätt njuta av det där lilla extra när du spelar. 

Med live betting får du fantastiska möjligheter till en riktigt underhållande spelupplevelse. Du kommer då att kunna njuta av en spelstund där du får unika marknader och samtidigt få ett högre tempo och mer spänning. Följ de största klubbarna med live odds eller betta på matcherna i bottenregionen som betyder så oerhört mycket för lagen.  

Sammanfattning om betting på Premier League

Du som vill ha riktigt bra förutsättningar för odds på Premier League kan börja betta nu på direkten. Det finns nämligen perfekta möjligheter hos samtliga spelbolag vi har listat på denna hemsida. På så sätt ges du möjlighet att kunna ta del av en spelupplevelse som kittlar lite extra.

Följ världens bästa fotbollslag som Manchester City, Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Newcastle, Tottenham och övriga klubbar. Det är alltid riktigt spännande säsonger någonstans i tabellen. Signa upp hos ett spelbolag idag och lägg odds på Premier League för en riktigt häftig spelupplevelse i alla lägen. Det är något vi är övertygade om att du kommer att uppskatta.

Glöm inte att ta emot en oddsbonus också. Du kan använda din bonus på de ligor och turneringar du föredrar inklusive Premier League. Därmed har du massor av möjligheter att kunna njuta lite extra i ditt spelande med ett oddserbjudande.