Hockey-VM - Betting på Hockey VM

VM i Ishockey är bland det största hockeyspelare kan vinna. Det finns också utmärkta möjligheter för betting på ishockey-VM som arrangerats sedan 1920. Sedan 1990 arrangeras också VM för damhockey. Sveriges hockeylandslag Tre Kronor har tagit många guld med sina 11 stycken. Men det är en bit upp till Kanada och Sovjet/Ryssland som har tagit 27 stycken guld. Sverige har också stått värd för turneringen åtskilliga gånger och kommer också att göra detta år 2025 tillsammans med Danmark.

Det finns massor att upptäcka inom betting på ishockey-VM

Långt innan turneringen ens har börjat har du utmärkta förutsättningar att hitta riktigt bra odds. Det innebär att du kan betta på hur du tror att det kommer att gå under VM. Du kan spela på vem du tror vinner hela turneringen eller vilka tre lag som tar medalj. Det finns också odds på hur det går i de två grupperna som lagen delas in i.

Betta också på vem som gör flest mål, assist eller poäng total alternativt vilken spelare som blir utsedd till årets MVP. Det finns därmed många odds att ta del av inför turneringens start som kan göra det mer spännande att följa mästerskapet senare.

Betting på Hockey-VM

Tre Kronor brukar utmana om medaljerna

Tre Kronor har alltså i skrivande stund tagit 11 stycken guld. Det finns tre nationer som har flest guld vilket är Tjeckien/Tjeckoslovakien med sina 12 guld samt Kanada och Ryssland/Sovjet med sina 27 guld. Men vad gäller antal medaljer har Sverige lika många som Ryssland med 47 stycken vilket är fler än Tjeckiens 46. Kanada i sin tur har 51 medaljer.

Sverige har dock förlorat fler finaler än de vunnit. Totalt har det blivit 19 silver samt 17 brons. Tittar vi bakom de stora nationerna har Finland 15 medaljer varav 3 guld medan USA har 20 medaljer och 2 guld.

Upptäck live betting för mer spänning

Det kan vara en bra idé att oddsa live på ishockey för den som vill ha ännu mer spänning. Då kommer du att få en riktigt bra spelupplevelse med odds som ständigt förändrar sig i realtid. Dessutom brukar det finnas fler marknader tillgängliga än inför matchstart, i alla fall unika sådana. Du kan spela på vem du tror gör nästa mål i matchen eller vilket lag som får nästa Power Play.

Live betting ger betydligt mer action vilket är något många uppskattar i sin betting. Du kan också prova detta och få en riktigt härlig spelupplevelse i alla lägen. Detta är något vi verkligen tror att du kommer tycka är spännande i din betting.

16 lag deltar i högsta divisionen

Totalt det är det 16 lag som deltar i Hockey-VM. Dessa är uppdelade i två olika grupper baserade på världsrankingen vilken i sin tur avgörs av resultaten i det senaste Vinter-OS samt de fyra senaste VM-turneringarna. Åtta lag spelar i varje grupp och 1-4 går vidare till slutspel efter ett gruppspel där alla möter alla. Ettan från grupp A möter fyran från grupp B medan tvåan och trean möter varandra från de olika grupperna.

Använd en oddsbonus på VM i ishockey

Du som vill få ut mer av din betting på Ryssland kan använda dig av en oddsbonus. Det kommer att ge dig mer underhållning i din betting samtidigt som du kan njuta av en riktigt häftig upplevelse. Ta emot boostade odds, riskfria spel, free bets eller en insättningsbonus när du skapar ett konto. Du kan använda ditt bonuserbjudande som du önskar och därmed ta emot ett riktigt härligt erbjudande i alla lägen.