Spela på fotboll - Tippa på fotboll

Leo Vegas 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsson 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsafe 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Nordicbet 100 % upp till 1000 kr 4/5 Spela –>

Fotboll är förmodligen den sporten det förekommer mest betting på. Eller vi behöver inte skriva förmodligen utan så är fallet. Fotboll är en av världens populäraste sporter och flest människor väljer att spela på sin favoritsport helt enkelt. Varje dag, exakt varje dag kan du spela på olika fotbollssammanhang. Till och med Svenska Spel har varje dag något att erbjuda från fotbollen.

Spela bara om det är spelvärt

Men självklart blir oddsen därefter. Låt oss säga att Manchester United möter Crystal Palace hemma på Old Trafford. Det finns inte på världskartan, tror vi, att Crystal Palace skulle kunna knipa poäng. Det tror inte oddssättarna heller och därför får du till exempel 1,10 gånger pengarna, vilket är lite. Frågan är då om det är värt att satsa på en sådan här match, faktum är att det fortfarande är en sport och allt kan hända. Att spela på fotboll kan ofta anses som betydligt enklare än att till exempel spela på ishockey. Detta på grund av till exempel Allsvenskan är betydligt enklare att förutse än SHL. Vi säger inte att det alltid är enkelt, men ofta är det en favorit mot en riktig underdog. Detta scenariot sker inte bara i Allsvenskan, utan i alla andra stora världsligor som Premier League, Serie A, La Liga och Bundesliga.

Välj utifrån formen

När du väljer ut dina matcher finns det ett par saker du skall titta på. Lagens form är A och O vilket du säkert förstår. Men sen finns det flera andra faktorer som avstängda/skadade spelare, tabelläget, värdet i matchen för de olika lagen och eventuella laguppställningar. Väg in alla dessa faktorerna mot varandra och ta därefter ett beslut på hur du vill spela. Är det för krångligt och helt omöjligt att dra en slutsats tycker vi du bör avstå från att spela på just den matchen och titta på andra alternativ.

Den som vet mer vinner mer

Det finns massor av sajter på nätet som tar upp allt detta. Vi rekommenderar dig därför att forska kring det kommande mötet innan du satsar pengar på det. Detta är en mycket viktig aspekt om du vill vinna pengar i längden på sportsbetting.