Bettingtips - Läs våra bettingtips

Leo Vegas 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsson 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsafe 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Nordicbet 100 % upp till 1000 kr 4/5 Spela –>

Det finns tusentals olika bettingtips från tusentals olika företag samt privatpersoner som kan det här med fotbolls odds och betting. Mestadels finns på nätet och många tips är bra medan andra är mindre bra. Vi skall försöka sätta ihop en lista som enligt oss kan vara bra att gå efter.

  • Spela på en sport du följer. Detta är mycket viktigt enligt oss. Det säger sig självt att du har bättre koll på en sport du följer och är intresserad än någon du är måttligt intresserad av. 
  • Spela klokt och disciplinerat. Om du spelar dumdristigt kommer du inte bli långvarig. Satsa aldrig mer än vad din bankrulle klarar av. Om du vill vara riktigt seriös skall du aldrig satsa mer än 1-3 % av din bankrulle per bet.
  • Sök information och fakta på nätet. På nätet finns allt, speciellt om de större matcherna. Du hittar all information på nätet men det kan vara svårt att hitta sidorna. Vårt tips är att du använder dig av sökmotorn google. Det är mycket viktigt att du har koll på fakta och statistik om matcherna innan du satsar.
  • Hitta de bästa oddsen. Oddsen kan variera kraftigt från spelbolag till spelbolag. Lösningen för att få de bästa oddsen är helt enkelt att du använder dig av flera spelkonton. Det finns flera olika jämförelsesajter som riktar in sig på odds.
  • Välj bäst spelbolag. Denna punkt går kanske hand i hand med punkten ovan. Vissa spelbolag är helt enkelt bättre än andra och du ska helt enkelt välja det bästa. Väljer du något av bolagen vi rekommenderar kan vi garantera dig att du är i goda händer. Unibet är till exempel ett mycket bra spelbolag du kan välja och de erbjuder bra spelutbud, kolla in dagens Unibet match odds idag.
  • Gå med i forum & grupper. Bästa tipsen kommer ofta från andra vanliga spelare. För att komma i kontakt med dessa personerna bör du gå med i något forum som riktar in sig på Sportsbetting. Eller möjligtvis en grupp på Facebook.
  • Spela för att det är roligt. Detta är något av det viktigaste. Spel skall inte vara en börda utan något roligt. Spela för det är roligt och spela inte för pengar du inte har råd att förlora.