Sportsbetting

Sporsbetting är något som har funnits under väldigt många år. Du har med all säkerhet satsat pengar någon gång under ditt liv, vare sig det handlade om en vanlig trisslott eller om du satsade på att ditt favoritlag skulle vinna matchen mot rivalerna. Betting har väl mer eller mindre funnits sen de gamla romarna men då var det kanske inte lika organiserat som det är idag. Idag kan du slå på datorn och på bara några sekunder placera ett vad.

Vi har ett spelmonopol i Sverige vilket betyder att om du vill spela måste du vända dig till Svenska Spel. Det är alltså endast Svenska Spel som har tillåtelse att erbjuda sportsbetting i Sverige. Detta är ju inte så trevligt, enligt oss, men som tur är har vi spelbolag på nätet vi kan vända oss till. Vi föredrar verkligen att spela på nätet och det har sina anledningar. Om du spelar online är spelutbudet extremt mycket större. Du kan spela på precis allt och då menar vi allt. Det erbjuds spel på mindre populära golftävlingar, fotbollsmatcher långt ner i divisionerna och cricket i Australien.

Om du bestämmer dig för att börja spela online behöver du inte oroa dig över att hitta ett spelbolag. Det finns massor av spelbolag på nätet och konkurrensen är stenhård, vilket bara är bra för dig. Alla nya spelare som öppnar ett konto hos ett spelbolag kan räkna med en sportsbetting bonus. Det brukar till exempel handla om 1000 kronor extra på din första insättning. Sätter du in 1000 kronor får du alltså 2000 kronor att spela för. Det är inget du kan räkna med hos Svenska Spel, eller hur?

Sportsbetting är något otroligt stort som spelas varje dag av tiotusentals svenskar. Om du vill satsa lite pengar och göra det ännu roligare när ditt favoritlag spelare är sportsbetting något för dig!