Spela på ishockey - Tippa på hockey

Leo Vegas 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsson 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Betsafe 100 % upp till 1000 kr 5/5 Spela –>
Nordicbet 100 % upp till 1000 kr 4/5 Spela –>

Det är betydligt svårare, enligt oss, att spela på ishockey än att spela på fotboll. I ishockey kan precis vad som helst hända och lagen brukar vara mycket jämnare. Dessutom är det många fler matcher i Elitserien jämfört med Allsvenskan. Men självklart finns det möjligheter att vinna pengar på ishockey, det är bara lite klurigare.

Spela för att vinna

Vi tycker att om du vill satsa på att bli en vinnande spelare skall du spela så lite som möjligt på ishockey, även om det är din favoritsport. Vi skriver detta på grund av att det är så mycket svårare att spela på ishockey än andra sporter som till exempel fotboll och handboll. Oddsen brukar dock vara högre när det kommer till ishockey. Detta på grund av att det är just svårare. Att spela på ett oavgjort resultat i hockey är relativt sällsynt och oddsen brukar vara mycket bra där. Detta på grund av att ett oavgjort resultat i ishockey hör inte till vanligheterna.

Spela smart och inte med hjärtat

Spela med hjärnan och inte hjärtat. Sök så mycket information som möjligt om matcherna innan du satsar för då lovar vi dig att du kommer bli en mycket mer framgångsrik inom sportsbetting. Om du inte är så kunnig inom ishockey kan du alltid få speltips genom guider på nätet som uppdaterar varje dag.

Pengar har ingen favorit

Så vad är du intresserad av? Är det Elitserien, eller SHL som det numera heter, eller NHL? Det kvittar egentligen. Du kan spela på precis allt som rör ishockey.